Fanny Mas-Jordana

Psicòloga, Psicoterapeuta i Life Designer.

 

Llicenciada en Psicologia per la UAB i diplomada en Psicoteràpia per l'institut Estudis Científics de Psicologia, des de l'any 2004 fins a l'actualitat exerceixo com a psicòloga i psicoterapeuta (amb el nº de col·legiada 14132 al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i la consulta acreditada per Departament de Sanitat de Catalunya com a psicòloga general sanitària) en l'àmbit de la clínica privada.

 

Imparteixo cursos de My life Design: Empatia Bioenetgética, Els 7 passos del Perdó, i el Codi de la Llum.

 

També exerceixo com a pèrit forense en l'àmbit civil i penal, realitzant informes pericials en casos d'accidents de trànsit o laborals.

 

L'ultima línia de treball que he incorporat és la Psicologia amb Cavalls, en la que s'utilitza el cavall com un instrument per ajudar a les persones.

 

.............................................................................................................................


En la meva consulta, em relaciono amb sinceritat i des del cor.

 

El que més desitjo dins meu, és ajudar a aquelles persones que estan patint, ja sigui perquè tenen ansietat, depressió, problemes de parella, problemes familiars, sexuals, laborals o de qualsevol altre tipus, a trobar la felicitat i a recuperar la pròpia autenticitat.

 

La meva experiència em demostra que SI podem ser FELIÇOS, que SI podem deixar de patir si sabem demanar ajuda ... i que quan demanem ajuda tot és més fàcil.

 

En la meva consulta miro més enllà de la psicologia convencional i íntegre diferents disciplines, tècniques i enfocaments en funció del que necessitis.

 

Les diferents eines que utilitzo provenen de la psicologia, de les teràpies alternatives i de My Life Design.

 

Tinc consulta a Barcelona i a Palautordera i faig sessions per telèfon i Skype.


Tel. 635 866 716